Heeft u een vraag?

Contact

Wij vervangen of vernieuwen uw plat dak in EPDM
Uw dak is onze zorg

Overweegt u een plat dak in EPDM in de regio Wetteren te laten zetten? Dan is Cloet Projects de perfecte partner, met veel kennis van zaken.

Voordelen van EPDM

Cloet Projects renoveert uw plat dak of legt een compleet nieuw dak. Het bedrijf uit de regio Wetteren werkt met EPDM van het kwaliteitsmerk SealEco, maar uiteraard kan de klant ook voor een ander merk kiezen. EPDM heeft verschillende voordelen. Zo gaat het aanbrengen veel sneller dan het branden van roofing, het materiaal is duurzamer en elastisch en u loopt geen kans op scheuren. Cloet Projects plaatst ook lichtkoepels en voert kleine herstellingen uit aan uw plat dak.

Bespaar met slim isoleren

Cloet Projects uit de regio Wetteren vindt het evident om samen met haar klanten energiebesparingen te realiseren. Daarom voeren we ook prima isolatiewerken uit van zowel uw gevel als dak. Goed isoleren is niet alleen belangrijk voor het milieu, maar ook voordelig voor uw portemonnee. Wie slim isoleert kan zijn energiefactuur aanzienlijk doen dalen. Wij geven u hierover graag gericht advies. Hebt u nog vragen over het plaatsen van een plat dak in EPDM? Of benieuwd naar de mogelijkheden voor totaalrenovaties en gyprocwerken? Contacteer ons nu. Wij komen graag bij u langs en maken een vrijblijvende offerte op.

Cloet Projects

Wetterensteenweg 43
9260 - Serskamp

Tel.: 09 277 87 94 09 277 87 94

BTW BE 0667.618.039

Onze troeven !

  • Vrijblijvende offertes
  • Advies op maat
  • Nieuwbouw & Renovatie