Heeft u een vraag?

Contact

Als ervaren klusjesman nemen wij de karweien graag van u over
Met Cloet Projects is de klus zo geklaard

Hebt u geen tijd of zin om zelf te klussen? En zoekt u een ervaren klusjesman in de regio Wetteren? Met Cloet Projects loopt elke klus gesmeerd.

Geen karwei is voor ons te moeilijk

Bent u zelf geen handige Harry? Geef uw klussen en karweien dan in handen van Frederik Cloet. De zaakvoerder van Cloet Projects heeft ruim 10 jaar ervaring in allerlei bouw- en verbouwingswerken en totaalrenovaties, dit zowel in als rond de woning. We zijn actief in heel de provincie Oost-Vlaanderen en dit voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Vloer- en tegelwerken

Woont u in de regio Wetteren en is uw interieur aan een opknapbeurt toe? Reken dan op deze klusjesman voor gyprocwerken, vloerwerken zoals het leggen van laminaat en parket of het betegelen van uw badkamer of keuken. Maar ook voor kleinere karweien zoals het plaatsen van plinten, het ophangen van verlichting of het opschuren en vernissen van een tafel in de regio Wetteren kan u op ons rekenen.

Aanleg van uw tuin

Buitenshuis kan u Cloet Projects inschakelen voor het aanleggen van een mooie tuin, terras of oprit of de plaatsing van een afsluiting of sectionale poort. Frederik Cloet komt ook met plezier bij u langs voor allerlei herstellingen. Voor dringende opdrachten en klusjesman houden we altijd een gaatje vrij in onze agenda. Nog vragen? Of een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse? Neem dan meteen contact op. Wij helpen u graag verder.

 

Cloet Projects

Wetterensteenweg 43
9260 - Serskamp

Tel.: 09 277 87 94 09 277 87 94

BTW BE 0667.618.039

Onze troeven !

  • Vrijblijvende offertes
  • Advies op maat
  • Nieuwbouw & Renovatie