Heeft u een vraag?

Contact

Met gyprocwerken krijgt uw interieur een frisse look
Wij adviseren u graag bij de inrichting van uw woning

Bent u op zoek naar een bedrijf om gyprocwerken in de regio Wetteren te laten uitvoeren? Dan is Cloet Projects de uitgelezen partner.

Nieuwe ruimtes creëren

Cloet Projects plaatst tussenwanden, voorzetwanden en plafonds in gyproc. Gyprocwerken zijn een gemakkelijke, snelle en betaalbare oplossing om ruimtes in te delen of een verlaagd plafond te maken met mooie inbouwspots. Wij gebruiken meestal gyproc van Knauf, een merk dat zijn kwaliteit ruimschoots bewezen heeft. Het bedrijf uit de regio Wetteren zorgt ervoor dat de muren en de plafonds schilderklaar worden afgewerkt.

Wij toveren uw zolder om tot een pareltje

U kan ons ook inschakelen om uw rommelige en stoffige zolder om te toveren tot een aangename studeerkamer of een leuke speelruimte voor de kinderen. Wij plaatsen ook kwaliteitsvolle en duurzame isolatie. Door een lagere energiefactuur verdient u de investering snel terug.

Neem nu contact op

Wil u graag meer informatie over totaalrenovaties? Of over het bouwen van houtconstructies zoals een carport laten plaatsen? Of een plat dak in EPDM laten leggen? Neem dan meteen contact op. Zaakvoerder Frederik Cloet is een ervaren aannemer en tevens klusjesman voor karweien in en rond het huis.  

Cloet Projects

Wetterensteenweg 43
9260 - Serskamp

Tel.: 09 277 87 94 09 277 87 94

BTW BE 0667.618.039

Onze troeven !

  • Vrijblijvende offertes
  • Advies op maat
  • Nieuwbouw & Renovatie