Heeft u een vraag?

Contact

Een mooie en stevige carport laten plaatsen
Topkwaliteit in houtconstructies op maat

Wil u uw auto beschermen tegen weer en wind? En heeft u plannen om een carport te laten plaatsen in de regio Wetteren. Hoogtijd om kennis te maken met Cloet Projects. Zij nemen alle houtconstructies op maat voor hun rekening, gaande van de eerste opmeting tot de ultieme afwerking.

Tuinhuis, overkapping of bijgebouw

Cloet Projects is gekend voor zijn mooie projecten in houtskeletbouw. Wil u een prachtig terras in hout laten aanleggen? Een afsluiting, tuinhuis, overkapping, bijgebouw of carport laten plaatsen? Dan bent u bij deze aannemer uit de regio Wetteren aan het juiste adres. We werken vaak met blokhuthout, dit is een ander woord voor gestoomde den. Maar uiteraard is het de klant die kiest, en wij passen ons volledig aan zijn of haar wensen aan.

Kwaliteitsvol werk

Cloet Projects staat dicht bij de klant en zoekt mee naar de meest efficiënte oplossing op maat. De kunst is om klanten op lange termijn tevreden te houden, en dat gebeurt onder meer door gebruik te maken van duurzame kwaliteitsmaterialen. Nieuwe klanten komen vaak bij ons terecht door positieve feedback van bestaande klanten. Verzorgd werk en een stipte en correcte service zijn nog altijd de beste reclame.

Vraag nu een vrijblijvende offerte

Wil u graag meer informatie over houtconstructies? Of over onze andere activiteiten en klusjes zoals bijvoorbeeld totaalrenovaties, gyprocwerken of een plat dak in EPDM laten plaatsen? Contacteer ons beslist en vraag een vrijblijvende offerte. Wij komen met plezier bij u langs in Oost-Vlaanderen.

Cloet Projects

Wetterensteenweg 43
9260 - Serskamp

Tel.: 09 277 87 94 09 277 87 94

BTW BE 0667.618.039

Onze troeven !

  • Vrijblijvende offertes
  • Advies op maat
  • Nieuwbouw & Renovatie